Přiřaďte moduly na pozici offcanvas modulu tak, aby byly viditelné v postranním panelu.

plcsenfrdehuitrusk

fb YT

Polityka prywatności

Informace týkající se zpracování osobních údajů
Tímto vás informujeme, že zpracováváme vaše osobní údaje, které nám byly poskytnuty v souvislosti s využíváním našich služeb. Podrobnosti jsou uvedeny níže.

Správce osobních údajů
Správcem vašich osobních údajů je společnost "Nortec", ul. Obornicka 227, 60-650 Poznań, e-mailová adresa: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Chcete-li ji zobrazit, je nutné povolit JavaScript ve svém prohlížeči. NIP:
7811941852, telefon: 61 877 05 06

Cíle a základy zpracování
Data jsou zpracovávána pro následující účely:

  • uzavření a plnění smlouvy (čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR),
    vystavování faktur, vedení a uchovávání účetních záznamů (čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR),
    • archivní (důkazní) účely v případě zákonné potřeby prokázat skutečnosti a pro možné určení, vyšetřování nebo obranu proti nárokům, což je náš oprávněný zájem (čl. 6 odst. 1 písm. F) GDPR),
    • analytické účely, jako je výběr služeb pro naše zákazníky, optimalizace našich produktů nebo služeb na základě připomínek zákazníků, optimalizace procesů služeb na základě průběhu prodeje a poprodejního servisu, což je náš oprávněný zájem (čl. 6 odst. 1 písm. F) GDPR ),
    • průzkum spokojenosti zákazníků a stanovení kvality našich služeb, což je náš oprávněný zájem (čl. 6 odst. 1 písm. F) GDPR).

Příjemci dat
V souvislosti s naší spoluprací mohou být zpracováním vašich údajů pověřeny následující subjekty:
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Chcete-li ji zobrazit, je nutné povolit JavaScript ve svém prohlížeči. - za účelem uložení vašich osobních údajů na server poštovní schránky,
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Chcete-li ji zobrazit, je nutné povolit JavaScript ve svém prohlížeči. - za účelem použití poštovního systému, ve kterém jsou vaše data zpracovávána pro účely zasílání zpravodaje,
• Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA - za účelem využití služeb Google, jako je Disk Google a Dokumenty Google, podle kterých mohou být vaše osobní údaje zpracovávány,
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Chcete-li ji zobrazit, je nutné povolit JavaScript ve svém prohlížeči. - za účelem použití fakturačního systému, ve kterém jsou vaše data zpracovávána za účelem vystavení faktury,
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Chcete-li ji zobrazit, je nutné povolit JavaScript ve svém prohlížeči. - za účelem využití účetních služeb poskytovaných externí entitou, která zpracovává vaše data viditelná na fakturách.

Přenos dat do třetí země
Při používání služeb Google mohou být vaše data přenesena do Spojených států amerických (USA) za účelem uložení na serverech. Google se připojil k programu Privacy Shield, a zaručuje tak odpovídající úroveň ochrany osobních údajů vyžadovanou evropskými předpisy.

Období ukládání dat
Vaše data budou zpracována do konce promlčecí lhůty pro případné nároky vyplývající ze smlouvy. Údaje obsažené ve fakturách budou zpracovávány do konce období, ve kterém zákon vyžaduje vedení účetnictví. Kromě toho může být část údajů zpracována také po dříve uvedených obdobích po dobu trvání našeho podnikání pro archivační, analytické a statistické účely, které jsou podrobněji popsány výše jako součást účelů a důvodů pro zpracování údajů.

Zpracovatelská práva
V souvislosti se zpracováním osobních údajů máte následující práva:
• právo na přístup k vašim údajům a jejich kopii,
• právo na opravu (opravu) vašich údajů,
• právo smazat data (pokud podle vašeho názoru neexistují důvody pro to, abychom vaše údaje zpracovali, můžete požádat o jejich vymazání),
• právo omezit zpracování dat (můžete požádat, abychom omezili zpracování dat pouze na jejich ukládání nebo provádění činností dohodnutých s vámi, pokud máme nesprávná data nebo je zpracováváme nepřiměřeně),
• právo vznést námitky proti zpracování údajů (máte právo vznést námitky proti zpracování údajů na základě oprávněného zájmu; měli byste nám uvést svou zvláštní situaci, která podle vašeho názoru odůvodňuje ukončení zpracování, na které se námitka vztahuje. Pro tyto účely přestaneme zpracovávat vaše údaje, pokud neprokážeme, že důvody pro zpracování dat převažují nad vašimi právy nebo že vaše data jsou nezbytná pro to, abychom mohli prokázat, uplatňovat nebo bránit nároky),
• právo na přenositelnost dat (máte právo obdržet od nás ve strukturovaném, běžně používaném strojem čitelném formátu osobní údaje, které jste nám poskytli na základě smlouvy nebo vašeho souhlasu. tato data přímo jiné entitě),
• právo podat stížnost orgánu dozoru (pokud zjistíte, že údaje zpracováváme nezákonně, můžete podat stížnost předsedovi Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo jinému příslušnému orgánu dozoru).

Chcete-li uplatnit svá práva, pošlete prosím svůj požadavek na e-mailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Chcete-li ji zobrazit, je nutné povolit JavaScript ve svém prohlížeči. Pamatujte, že před uplatněním vašich práv vás budeme muset identifikovat.

Informace o požadavku / dobrovolné povaze poskytovaných údajů
Poskytnutí vašich údajů je podmínkou pro využití našich služeb.